KONYA / YUNAK - Saray Ortaokulu

Şbt

Okulumuz bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı ve Robotik Koldama Atölyesi,Fe Lanoratuvarı ve Müzik Sınıfı açılışları yapılmıştır.

Şbt

B ve C bloktaki sınıflarımızın sıralarını değiştirdik artık hepsi tekli sıra oldu. Öğretmen masalarımız da değişti. Bunun yanında ihtiyacı olan tüm sınıflarımızın panoları yenilendi, her sınıfta iki tane kullanılabilir panomuz oldu. İlkokul / ortaokul bütün sınıfların milli levhaları yenilendi, her sınıfa bir tane Türkiye haritası pano şeklinde asıldı. İlkokuldaki sınıflarımıza mevsim şeridi asıldı.

Sene sonu etkinliği kapsamında sinema saati(film izlme) etkinliği yapıldı

Sene sonu etkinlikleri kapsamında okulu uzda bilgi yarışması yapıldı.

Kodlama Saati Etkinliği (4-10 Aralık 2023)

Okulumuza Bilgisayar Laboratuvarı ve Robotik Kodlama Atölyesi kuruldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında Saray İlk ve Ortaokulu olarak Kaymakamımız Sayın Özgür PEHLİVAN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut İŞCAN ve ilçemiz kurum amirlerinin teşrifiyle 100.Yıl Müzik Sınıfı açılışını ve 100.Yılda 100 Ağaç Dikme etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında okul kütüphanemizi 100 yeni kitapla zenginleştirdik